2018. március 12., hétfő

Colleen Hoover, Tarryn Fisher: Never, never 2. - Soha, de soha 2.


eredeti cím: Never, never 2. • kiadó: Könyvmolyképző Kiadó • 120 oldal • sorozat: Never, never • fordította: Matyola Melinda • műfaj: Young Adult, romantikus, misztikus • goodreads értékelés: 4,10 • molyos értékelés: 91%

Fülszöveg

Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!

Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.

Gondolataim a könyvről...


Atya.Úr.Isten…

Igazából még mindig nem térek magamhoz. Legalább annyira feszült volt, mint az első rész. Az első kötetnek akkora függővége volt, hogy nem aludtam két napig.

Ez a történet pedig pont ott kezdődik, ahol a másik befejeződik. Silas a kocsijában ül és nem emlékszik semmire. Majd megtalálja maga mellett a leveleket, és rájön, hogy 48 óránként ez történik velük, és hogy Charlie eltűnt, neki pedig meg kell találnia.

A srácnak nincs könnyű dolga, hisz egy olyan lányt keres, akiről azt sem tudja, hogyan néz ki. Az apja, az öccse és kb. bárki körülötte komplett idiótának nézi, mondjuk ez nem csoda. És Charlie húga sincs sok segítséggel a lány felkutatásában, sőt…

Charlie részei most nem voltak annyira hangsúlyosak, nem is csoda, hisz igazából se ő se mi nem tudtuk a második rész végéig, hol is lehet pontosan. A lány szemszögénél valahogy mindig rá akartam kapcsolni az olvasásra, mert kíváncsi voltam, hogy a fiú mikor talál rá, már ha rátalál.

A végén újra lejárt a 48 óra, de most már nem csak ketten tudnak az emlékezet kiesősről. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Az utolsó kötetet már előrendeltem.

Never, never: Soha, de soha  Soha, de soha 2.  Soha, de soha 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése