2018. január 6., szombat

Tara Sivec: Ételek és édességek


eredeti cím: Futures and Frosting • kiadó: Könyvmolyképző Kiadó • 272 oldal • sorozat: Csokoládéimádók • fordította: Farkas János • műfaj: New Adult, romantikus, humoros • goodreads értékelés: 4,28 • molyos értékelés: 86%


Carter, Claire és a banda visszatér, és készen állnak, hogy elkezdjék közös életüket. De vajon tényleg készen állnak?Túl egy pokoli leánybúcsún, pornófüggőségen, zsemle-baseballon és egy elrontott lánykérésen, túl azon, hogy rájönnek, mindkettőjük családja csupa sültbolondból áll, Carter és Claire végül elkezdi megkérdőjelezni a köztük lévő kötelék erősségét.Vajon a barátaik csak tovább rontják a helyzetet kellemetlen megjegyzéseikkel és kotnyeleskedésükkel, vagy meggyőzik a párt, hogy a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” néha tényleg kezdődhet sörponggal is?


Tara Sivec, még mindig csókolom a lába nyomát is a Csábítások és csemegék miatt. Életem eddigi legjobb pillanatait köszönhettem a könyvnek.

Izgultam mikor a Heartland után a kezembe vettem a második kötetet. Olyan volt, mint régi barátokkal újra találkozni, az ember gyomra gombócban, vajon sokat változtak, vajon szeretnek még engem, itt stílszerűen én szeretem e még őket.

Igen, szeretem, sőt jobban, mint valaha. Drew továbbra is a szívem csücske Gavinnel együtt. Furcsa volt, mennyivel komolyabb ez, mint az előző.

Cartert viszont megkedveltem, nem mondom, hogy szeretem, de most már nem vagyok rosszul a gondolatától is. A folyamatos szerencsétlenkedése, hogy hogyan kérje meg Claire kezét közelebb hozta a szívemhez.

Ugyanis ez a fő témája ennek a kötetnek, a főszereplőink ugyanis borzasztó boldogok, ám baromi nagy bizonytalanság is van bennük egymás felé. Nagyon tetszett, ahogy a barátaik próbálták őket rávezetni a dolgokra.

A szerencsétlenkedéseik még mindig mókásak. Gavin és a csúnya szavak iránti imádata pedig bármilyen könyvet elvinne a hátán. Mondjuk, ha adunk mellé egy Drew-t, akit továbbra sem szabadna emberek közé engedni póráz és kiképző nélkül, akkor meg pláne. Nálam ők továbbra is vittek mindet, a feliratos pólók pedig rengeteg ötletet adtak, egy-kettőt lehet csináltatok én is.

Csokoládéimádók: Csábítások és csemegés • Életek és édességek • Nyűgök és nyalánkságok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése